سلام خدمت دوستان عزیز
زمان انتخاب چاقو ب نکات زیر توجه کنید تا واقعا همون چاقویی رو داشته باشید ک میخوایین:
شما واقعا چه چاقویی نیاز دارین؟
برای چکاری میخوایین استفاده کنید؟
برش ضربه سلاخی آشپزخانه ای
میزان سختی هر کدوم از اینموارد متفاوت هست.
چاقویی ک مختص ضربه ساخته شده است: مانند کارد های شکاری دارای تیغه ای باقطر بیشتر نسبت ب کارهای سلاخی یا.
وزن بیشتر
سختی بالا (60راکول یا بیشتر )
درمقابله ضربه مقاوم (کارآیی در حد تبر یا ساتور دارند )
ولی برای برش مناسب نیستند
،بدلیل سختی بالا تیغه، شما برای تیز کردن حتما ب دستگاه لازم دارین وبا مسقل و.قادر نیستین اون رو تیز کنید.
چاقویی ک مختص سلاخی یا آشپزخانه ای ساخته میشه سختی اون مقداری کمتر خواهد بود حدود۵۰ تا ۵۵راکول(باهمین مقدار هم سختی لازم را دارند ) بااین میزان سختی براحتی می توانید برای برش استفاده کنید و براحتی اون رو تیز کنید ولی در مقابل ضربه های سنگین طبیعتا مقاومت کمتری داراست.
سوالی که در اینجا در ذهن همه دوستان معمولا ایجاد میشود میتوان چاقویی داشت ک علاوه بر سختی بالا برش عالی هم داشته باشه؟؟؟؟
چاقو سازی دانش ،دانش چاقو،زنجان دانش،ولی دانش
سختی ,رو ,تیز ,ضربه ,ک ,مختص ,خواهد بود ,تیغه ای ,چاقویی ک ,ک مختص ,رو تیز
درباره این سایت