محل تبلیغات شما

سلام خدمت دوستان عزیز
زمان انتخاب چاقو ب نکات زیر توجه کنید تا واقعا همون چاقویی رو داشته باشید ک میخوایین:
 شما واقعا چه چاقویی نیاز دارین؟
برای چکاری میخوایین استفاده کنید؟
برش   ضربه   سلاخی    آشپزخانه ای
میزان سختی هر کدوم از این‌موارد متفاوت هست.

چاقویی ک مختص ضربه ساخته شده است: مانند کارد های شکاری دارای تیغه ای باقطر بیشتر نسبت ب کارهای سلاخی یا. 
وزن بیشتر 
سختی بالا (60راکول یا بیشتر )
درمقابله ضربه مقاوم (کارآیی در حد تبر یا ساتور دارند )
ولی برای برش مناسب نیستند
،بدلیل سختی بالا تیغه، شما برای تیز کردن حتما ب دستگاه لازم دارین وبا مسقل و.قادر نیستین اون رو تیز کنید.

چاقویی ک مختص سلاخی یا آشپزخانه ای ساخته میشه سختی اون مقداری کمتر خواهد بود حدود۵۰ تا ۵۵راکول(باهمین مقدار هم سختی لازم را دارند ) بااین میزان سختی براحتی می توانید برای برش استفاده کنید و براحتی اون رو تیز کنید ولی در مقابل ضربه های سنگین طبیعتا مقاومت کمتری داراست.

سوالی که در اینجا در ذهن همه دوستان معمولا ایجاد میشود میتوان چاقویی داشت ک علاوه بر سختی بالا برش عالی هم داشته باشه؟؟؟؟

چاقو سازی دانش ،دانش چاقو،زنجان دانش،ولی دانش

چاقو سازی دانش،چاقو زنجان،زنجان دانش

چاقوسازی وچاقوفروشی دانش

سختی ,رو ,تیز ,ضربه ,ک ,مختص ,خواهد بود ,تیغه ای ,چاقویی ک ,ک مختص ,رو تیز

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها